مصالح ساختمانی مقاوم در برابر زلزله

زلزله می‌تواند خانه و زندگی شما را خراب کند و حتی باعث فلج شدن زندگی در یک منطقه به مدت طولانی شود. زلزله یکی از حوادثی است که تاکنون راه پیش بینی خاصی برای آن پیدا نشده است و تنها به اطلاعاتی در مورد گسل‌ها و شهرهای زلزله خیز اشاره شده است. بنابراین، اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که مستعد زلزله است و احتمال وقوع حادثه در آن بسیار بالاست، واجب است که از مصالح ساختمانی مقاوم به زلزله در منزل مسکونی یا اداره خود استفاده کنید و آسیب‌های احتمالی را به حداقل برسانید. در ایران که یکی از زلزله خیز ترین کشورهای دنیاست ، نیازی به تداعی و تخیل نیست ، همه ما در طول عمر خود زلزله هایی را تجربه می کنیم و چه بسا در محل وقوع زلزله های بزرگ حضور داریم ، شما قطعا زلزله بم و زلزله کرمانشاه را حداقل از تلویزیون شاهد بوده اید ، در واقع این زلزله نیست که انسانها را به کام مرگ می برد ، علت اصلی مرگ هزاران نفر از انسان های بی گناه ، ساختمان های غیر استاندارد و مهندسی نشده هستند که با کمترین تکانی بر سرمان می ریزند و فاجعه می آفرینند. اگر قصد ساخت و ساز در یک منطقه بخصوص را دارید، باید از لحاظ مستعد بودن آنها در زلزله تحقیق کنید و در مورد آخرین حادثه و شدت آن بررسی کنید.

 

این به شما کمک می‌کند که میزان استحکام و مقاومت مورد نیاز در هر بخش از ساختمان خود را بدانید و آن را به‌طور صحیح مورد بازسازی قرار دهید.این تحقیقات می‌تواند بر سرعت ساخت و ساز تأثیرگذار باشد و شما را متوجه این امر مهم نماید.
مصالح ضد زلزله هنگام ساخت یک بنا استفاده می شوند و از بین آن ها می توان به مواردی نظیر بلوک های سقفی سبک، فوم ها و یونولیت های سقفی، بتن آرمه و بلوک های هوادار اشاره نمود. این مصالح مقاومت و استحکام ساختمان را بالا می برند و خسارات مالی و جانی را کاهش می دهند.ساختمانی که در مرحله ساخت علاوه بر مصالح اصلی با این مصالح ضد زلزله ساخته شود، مطمعناً نسبت به ساختمان های معمولی دیگر مقاومت بالاتری خواهد داشت. در ایران که یکی از زلزله خیز ترین کشورهای دنیاست ، نیازی به تداعی و تخیل نیست ، همه ما در طول عمر خود زلزله هایی را تجربه می کنیم و چه بسا در محل وقوع زلزله های بزرگ حضور داریم ، شما قطعا زلزله بم و زلزله کرمانشاه را حداقل از تلویزیون شاهد بوده اید.از این رو قبل از ساخت و ساز مجموعه ی ساختمانی خود این نکته را فراموش نکنید که حتما مشاوره های لازم را در این امر خطیر حاصل نمایید.

 

ویژگی ساختمان های ضد زلزله

ساختمان های ضد زلزله ساختمان هایی هستند که در اثر وقوع زلزله خرابی کمتری متوجه آن ها می شود و ضد زلزله بودن یک ساختمان به معنی این نیست که در اثر وقوع زلزله هیچ آسیبی به ساختمان وارد نمی شود . در حقیقت بهتر است بگوییم ساختمان های سازگار با زلزله چرا که در عمل ساختمان ضد زلزله نداریم . هم اکنون به بررسی ویژگی ساختمان های ضد زلزله می پردازیم. سبک بودن ساختمان : آجر یا بلوک های بتنی به علت وزن بسیار بالایی که دارند از کم ترین مقاومت در برابر زلزله برخوردارند. این در این نوع ساختمان ها وقتی نیروی ناشی از زلزله آغاز می شود ، دیوارها فرو ریخته و بعد سقف ریزش می کند.یک ویژگی ساختمان های ضد زلزله سبک بودن آن ها است. به کار گیری مصالح و تکنیک های جدید : پیشرفت در زمینه ساخت و ساز و اختراع مصالح و تکنیک های جدید در طراحی ساختمان تأثیر شگرفی بر مقاومت خانه ها در برابر زلزله می گذارد و می تواند مرگ و میر ناشی از زمین لرزه را به شدت کاهش دهد. اهمیت دادن به اتصالات صحیح : یک ساختمان ضد زلزله دارای اتصالات صحیحی است که به خوبی توانایی تحمل لرزش های ناشی از زلزله را دارد و دیر تر فرو می ریزد. بنابراین در بیان ویژگی ساختمان های ضد زلزله می توان اتصالات صحیح را نام برد. انعطاف پذیری در ساختمان : انعطاف مصالح یک ساختمان سبب می شود که هنگام وارد شدن فشار و وزن بالا به آن شکستگی رخ ندهد و تغییر شکل ایجاد نگردد . یکی از مصالحی که این ویژگی را به بهترین شکل دارا است ساندویچ پانل است.


خدمات رایگان آهن آلات ترابی

درخواست پیش فاکتور و نرخ نامه لحظه ای آهن آلات